Om oss 2018-10-17T11:12:31+00:00

Gabriel Spångfors

Leg. Naprapat och ägare

Jag tog naprapatexamen 2011 i Stockholm och flyttade sedan hem till Halmstad. Jag är vidareutbildad i diverse olika områden, t.ex. specifik justering, diagnostiskt ultraljud, dry needling, rehabilitering, träning, kinesiotejp, explain pain, strenght coach. Äger och driver nu Kropp & Funktion tillsammans med Daniel.

Har jobbat flera år med patienter både från elit- till motionsnivå.  Jag är även ägare samt grundare av CrossFit Halmstad och Halmstad Tyngd- & Styrkelyftsklubb. Min passion är naprapati, träning, tyngdlyftning och idrottsmedicin. Mitt mål är att få mina patienter återställda snabbast möjligt samt tips och råd till att hålla smärtan borta men också utreda varför den finns där. Smärta är en naturlig del av våra liv och är inget att bara se negativt på. Jag tittar inte enbart på området du har ont i utan ser till helheten.

Jag jobbade en tid med Svenska Tyngdlyftningslandslaget och har hållt gruppass och föreläsningar om CrossFit och Tyngdlyftning sen 2011.

Rolig kuriosa: Är den enda i familjen som inte har husdjur trots att mina två föräldrar är veterinärer. Har en tvillingsyster och två  småsystrar. Älskar sötsaker!

gabriel@kroppochfunktion.se

Daniel Tållheden

Leg. Naprapat och ägare

Jag tog min naprapatexamen sommaren 2013 och är vidareutbildad i diverse områden som t.ex. specifik justering, dry needling och axelproblematik. Efter en sejour i Norge, hamnade jag i Halmstad februari 2015. Äger och driver nu Kropp & Funktion tillsammans med Gabriel.

Jag arbetar för att göra mina patienter återställda snabbast möjligt och tillsammans lägga upp en plan för en smärtfri framtid. Till mig kommer många med rygg- och nackbesvär, huvudvärk samt idrottsrelaterade skador/besvär. Har en bakgrund som kampsportare där Shootfighting, MMA och Thaiboxning varit en stor passion i mitt liv. Nu bankar hjärtat extra hårt för styrkelyft och man ser mig ofta på Halmstad Tyngd-och styrkelyftsklubb.

Rolig Kuriosa: Har som senior ett SM-guld i Shootfighting 2007. Tävlat i styrkelyft och har tre småsystrar.

daniel@kroppochfunktion.se

My Isacson Hjortzberg

Naprapat, Massageterapeut, Lic.Personlig Tränare, Kostrådgivare

Jag är ursprungligen från Stockholm och har nyligen flyttat till Halmstad. Jag är även utbildad personlig tränare, kostrådgivare, massageterapeut och vidareutbildad inom dry needling. Att hjälpa människor till hälsa och välmående är en stark drivkraft för mig. Har alltid haft ett stort intresse för träning, rehabilitering, hälsa och hur kroppen fungerar. Något som förstärkts genom mina tidigare arbetserfarenheter samt under en aktiv karriär på elitnivå inom alpin skidåkning. 

För mig är det likväl viktigt att hjälpa patienter med akuta besvär som att ge dom redskap för långsiktig uppbyggnad med hållbart välmående. Tillsammans hittar vi den bakomliggande orsaken till smärtan och förstår det som triggar besvären. Ledordet är ”varför” och tillfrisknande är ett teamarbete mellan naprapat och patient. Jag är bland annat intresserad av idrottsmedicin, graviditetsrelaterade besvär och beteendeförändring och tar emot alla typer av patienter.
Jag tar min naprapatexamen 2018.

Rolig kuriosa: Med en mamma, pojkvän och släkt från Halmstad så vet man aldrig vilken dialekt jag har för dagen. Har tävlat i SM i störtlopp, super g, storslalom och slalom.

my@kroppochfunktion.se