Gabriel Spångfors

Leg. Naprapat och ägare

Jag arbetar med Gonsteadteknik och Thompsonteknik för säkra och skonsamma behandlingar.
Jag vidareutbildar mig kontinuerligt i diverse områden och håller mig uppdaterad kring det senaste inom vårt yrke.

Har jobbat flera år med patienter både från elit- till motionsnivå.  Jag är grundare av CrossFit Halmstad och Halmstad Tyngd- & Styrkelyftsklubb. Min passion är allt som har med människorkroppen att göra, naprapati, träning och tyngdlyftning. Jag jobbade en tid med Svenska Tyngdlyftningslandslaget.

gabriel@kroppochfunktion.se

Daniel Tållheden

Leg. Naprapat och ägare

Jag arbetar med Gonsteadteknik och droppteknik (Thompson technique) för säkra och skonsamma behandlingar. Utöver det vidareutbildar jag mig regelbundet.

Jag arbetar för att göra mina patienter återställda snabbast möjligt och tillsammans lägga upp en plan för en smärtfri framtid. Till mig kommer många med rygg- och nackbesvär, huvudvärk samt idrottsrelaterade skador/besvär. Har en bakgrund som kampsportare där Shootfighting, MMA och Thaiboxning varit en stor passion i mitt liv.  Det resulterade bland annat i ett SM-guld i Shootfighting som senior.

daniel@kroppochfunktion.se

My Isacson Hjortzberg

Leg. Naprapat

(Föräldraledig till sommaren 2022)

Jag är ursprungligen från Stockholm och har nyligen flyttat till Halmstad. Jag är även utbildad personlig tränare, kostrådgivare, massageterapeut och vidareutbildad inom dry needling. Att hjälpa människor till hälsa och välmående är en stark drivkraft för mig. Har alltid haft ett stort intresse för träning, rehabilitering, hälsa och hur kroppen fungerar. Något som förstärkts genom mina tidigare arbetserfarenheter samt under en aktiv karriär på elitnivå inom alpin skidåkning. 

För mig är det likväl viktigt att hjälpa patienter med akuta besvär som att ge dom redskap för långsiktig uppbyggnad med hållbart välmående. Tillsammans hittar vi den bakomliggande orsaken till smärtan och förstår det som triggar besvären. Ledordet är ”varför” och tillfrisknande är ett teamarbete mellan naprapat och patient. Jag är bland annat intresserad av idrottsmedicin, graviditetsrelaterade besvär och beteendeförändring och tar emot alla typer av patienter.

my@kroppochfunktion.se