Naprapati för Företag

Kropp & Funktion har sin huvudnäring inom naprapati för såväl företag, privata kunder, försäkringsbolag samt idrottsföreningar. Dessutom ingår föreläsningar, ergonomi och kommunikation i vårt koncept. Vi är väl förankrade i forskningsläget och vidareutbildar oss kontinuerligt.

Vi utför företagsbehandling på vår klinik. Vi rehabiliterar inte bara personalens besvär/ skador utan lägger också upp en förebyggande plan samt adresserar ergonomin. Vi har praktiska lösningar med onlinebokning och faktureringstjänster för ert företag. Vi har fördjupat oss inom besvär i områden såsom nacke, armbåge, ländrygg, bröstrygg, huvudvärk och bäckensmärtor.

Rehabilitering och förebyggande behandling är skattefri. Som arbetsgivare kan du göra avdrag för kostnader för förebyggande behandling och rehabilitering. Naprapati via företaget kan också lösas med bruttolöneavdrag. Det innebär billigare kostnad för anställd samtidigt som det är kostnadsfritt för företaget. Vi skräddarsyr gentemot ert företags behov.

Kontakta oss för räkneexempel och mer information.

Försäkringsbolag och sjukvårdsförsäkring

Har du en sjukvårdsförsäkring finns det en stor möjlighet att den täcker din behandling hos oss. Kontakta ditt försäkringsbolag eller oss på Kropp & Funktion för mer info. De exakta villkoren för försäkringarna hittar du på försäkringsbolagens egna webbsidor.