Om oss

Gabriel Spångfors

Leg. Naprapat

Jag arbetar med Gonsteadteknik och droppteknik för säkra och skonsamma behandlingar.
Att hålla sig uppdaterad om allt nytt i vårt yrke samt vidareutbildning är viktigt för mig, men vill heller inte ignorera det gamla. Att blanda nytt med gammalt ger mig ett bra helhetsperspektiv.

Efter min naprapatexamen 2011 har jag jobbat med patienter både på elit- och motionsnivå.  Jag är grundare av CrossFit Halmstad och Halmstad Tyngd- & Styrkelyftsklubb. Mitt intresse är allt som har med människorkroppen att göra, naprapati, träning och tyngdlyftning. Jag jobbade en tid med Svenska Tyngdlyftningslandslaget.

Jag jobbar i Halmstad och Ängelholm.

gabriel@kroppochfunktion.se

Daniel Tållheden

Leg. Naprapat

Gonsteadteknik och droppteknik är det jag arbetar med för säkra och skonsamma behandlingar. Utöver det vidareutbildar jag mig regelbundet.

Jag arbetar för att göra mina patienter återställda snabbast möjligt och tillsammans lägga upp en plan för en smärtfri framtid. Till mig kommer många med rygg- och nackbesvär, huvudvärk samt idrottsrelaterade skador/besvär. Har en bakgrund som kampsportare där Shootfighting, MMA och Thaiboxning varit en stor passion i mitt liv.  Det resulterade bland annat i ett SM-guld i Shootfighting som senior.

Du hittar mig i Halmstad och i Hyltebruk.

daniel@kroppochfunktion.se

Hampus Anderberg

Naprapat

Under min utbildning på Naprapathögskolan har jag även gått en utbildning inom Dry needling. Jag har även arbetat med träningsupplägg för cyklister på motions- och landslagsnivå.

Jag drivs av att hjälpa patienter tillbaka till rörelse, träning och tävling. Oavsett om det är på motion eller elitnivå. Förutom klinisk erfarenhet på skolkliniken samt på Kropp och funktion har jag även arbetat med Svenska cykellandslaget.

Mig hittar ni på kliniken i Halmstad.

hampus@kroppochfunktion.se